Advokatbistand +47 64 90 80 00

Karriere


Hva kan vi tilby?

Fram advokatfirma eier flere populære nettsider som potensielle kunder daglig kontakter oss via. Våre advokater har derfor til en hver tid meget god tilgang på advokatoppdrag. Vi er også opptatt av at våre ansatte skal ha fleksibilitet i arbeidsdagen og vi har blant annet svært gode tekniske løsninger for hjemmekontor, som kan benyttes ved behov. Fram er også opptatt av det sosiale og vi mener det skal være gøy å være på jobb.

Våre økonomiske betingelser er konkurransedyktige. Vi har en lønnsmodell hvor det er full proporsjonalitet mellom inntjening og lønn.

Hva er vi på utkikk etter?

Vi ser etter kandidater som er faglig dyktige innen familie-, arve- og skifterett, som er selvstendige, som motiveres av muligheten for høy inntjening og som er flink til å selge seg inn overfor potensielle klienter.

Det er aktuelt å ansette både advokater og fullmektiger. I sistnevnte tilfelle stiller vi krav om aminimum ett års relevant erfaring fra arbeidslivet, etter avsluttede studier.

Det er i første omgang tilstrekkelig å sende en e-post hvor man forteller litt om seg selv.

Send oss gjerne en åpen søknad

Vi er alltid på jakt etter interessante kandidater, både som advokat eller til en fullmektigstilling. Vi tar gjerne imot en åpen søknad fra deg, som vi foretrekker å få sendt på e-post. Vi kan tilby fleksibilitet og frihet, et godt faglig og sosialt miljø, konkurransedyktig betingelser og utfordrende arbeidsoppgaver.

Bruk kontaktskjemaet under, send oss en e-post eller søk via Linkedin